ÖDEME BİLGİLERİMİZ E-BROŞÜR BLOG TR DİL SEÇİNİZ

SRP SERİSİ (ENDÜSTRİYEL)

SRP 8 Endüstriyel 8 taşlı seramik ısıtıcılarımız fabrika, cami, atölye vb. büyük alanlarda, çalıştırıldıktan itibaren 3-5 dakika içerisinde rejime girer ve bölgesel ısıtmayı düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimle ısıtacağı cisimlere iletir.

Uygulamanın şekline ve diğer ısıtma sistemlerine göre % 35 - 75 tasarruf sağlarlar. Meme ve gaz yolu armatürü değişimiyle dönüşüm yapılabilme ve farklı gaz yakabilme imkanına sahiptir. Özel tasarlanmış seramik plakalar sayesinde yüksek verimli yanma sağlanarak, yakıcıların yüzeyinde maksimum sıcaklığa ulaşılır ve genişletilmiş reflektörler sayesinde üstün performans elde edilir. Özel bakım programına ihtiyaç duyulmadan uzun yıllar sorunsuz çalışma imkanı verir.

SRP 10 Endüstriyel 10 taşlı seramik ısıtıcılarımız fabrika, cami, atölye vb. büyük alanlarda, çalıştırıldıktan itibaren 3-5 dakika içerisinde rejime girer ve bölgesel ısıtmayı düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimle ısıtacağı cisimlere iletir. Uygulamanın şekline ve diğer ısıtma sistemlerine göre % 35 - 75 tasarruf sağlarlar. Meme ve gaz yolu armatürü değişimiyle dönüşüm yapılabilme ve farklı gaz yakabilme imkanına sahiptir. Özel tasarlanmış seramik plakalar sayesinde yüksek verimli yanma sağlanarak, yakıcıların yüzeyinde maksimum sıcaklığa ulaşılır ve genişletilmiş reflektörler sayesinde üstün performans elde edilir. Özel bakım programına ihtiyaç duyulmadan uzun yıllar sorunsuz çalışma imkanı verir.

SRP 12 Endüstriyel 12 taşlı seramik ısıtıcılarımız fabrika, cami, atölye,stadyum vb. büyük alanlarda, çalıştırıldıktan itibaren 3-5 dakika içerisinde rejime girer ve bölgesel ısıtmayı düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimle ısıtacağı cisimlere iletir. Uygulamanın şekline ve diğer ısıtma sistemlerine göre % 35 - 75 tasarruf sağlarlar. Meme ve gaz yolu armatürü değişimiyle dönüşüm yapılabilme ve farklı gaz yakabilme imkanına sahiptir. Özel tasarlanmış seramik plakalar sayesinde yüksek verimli yanma sağlanarak, yakıcıların yüzeyinde maksimum sıcaklığa ulaşılır ve genişletilmiş reflektörler sayesinde üstün performans elde edilir. Özel bakım programına ihtiyaç duyulmadan uzun yıllar sorunsuz çalışma imkanı verir.

SRP 2*8 Endüstriyel 16 taşlı seramik ısıtıcılarımız fabrika, cami, atölye,stadyum vb. büyük alanlarda, çalıştırıldıktan itibaren 3-5 dakika içerisinde rejime girer ve bölgesel ısıtmayı düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimle ısıtacağı cisimlere iletir. Uygulamanın şekline ve diğer ısıtma sistemlerine göre % 35 - 75 tasarruf sağlarlar. Meme ve gaz yolu armatürü değişimiyle dönüşüm yapılabilme ve farklı gaz yakabilme imkanına sahiptir. Özel tasarlanmış seramik plakalar sayesinde yüksek verimli yanma sağlanarak, yakıcıların yüzeyinde maksimum sıcaklığa ulaşılır ve genişletilmiş reflektörler sayesinde üstün performans elde edilir. Özel bakım programına ihtiyaç duyulmadan uzun yıllar sorunsuz çalışma imkanı verir.

SRP 2*10 Endüstriyel 20 taşlı seramik ısıtıcılarımız fabrika, cami, atölye,stadyum vb. büyük alanlarda, çalıştırıldıktan itibaren 3-5 dakika içerisinde rejime girer ve bölgesel ısıtmayı düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimle ısıtacağı cisimlere iletir. Uygulamanın şekline ve diğer ısıtma sistemlerine göre % 35 - 75 tasarruf sağlarlar. Meme ve gaz yolu armatürü değişimiyle dönüşüm yapılabilme ve farklı gaz yakabilme imkanına sahiptir. Özel tasarlanmış seramik plakalar sayesinde yüksek verimli yanma sağlanarak, yakıcıların yüzeyinde maksimum sıcaklığa ulaşılır ve genişletilmiş reflektörler sayesinde üstün performans elde edilir. Özel bakım programına ihtiyaç duyulmadan uzun yıllar sorunsuz çalışma imkanı verir.

SRP 2*12 Endüstriyel 24 taşlı seramik ısıtıcılarımız fabrika, cami, atölye,stadyum vb. büyük alanlarda, çalıştırıldıktan itibaren 3-5 dakika içerisinde rejime girer ve bölgesel ısıtmayı düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimle ısıtacağı cisimlere iletir. Uygulamanın şekline ve diğer ısıtma sistemlerine göre % 35 - 75 tasarruf sağlarlar. Meme ve gaz yolu armatürü değişimiyle dönüşüm yapılabilme ve farklı gaz yakabilme imkanına sahiptir. Özel tasarlanmış seramik plakalar sayesinde yüksek verimli yanma sağlanarak, yakıcıların yüzeyinde maksimum sıcaklığa ulaşılır ve genişletilmiş reflektörler sayesinde üstün performans elde edilir. Özel bakım programına ihtiyaç duyulmadan uzun yıllar sorunsuz çalışma imkanı verir.

GERİ